The brawl of the package

Ja hoor, tijd voor een packaging examen! Maar hoe kom je nu zo een examen door? Door serieus te werken uiteraard. Natuurlijk hebben de derdejaars dan ook de hele week hard gewerkt… Om deze horror week door te komen hebben sommige studenten ook heel hard moeten vechten.

Funs en Ties uit het derde jaar

In deze drukke examenweek hadden sommige studenten toch genoeg tijd om een Kill Bill geïnspireerde actiescène te filmen. Het meesterlijke acteerwerk en de extreem professionele actieshots hebben gezorgd voor een leuke afleiding.

Dit is wat meneer Saes er over te zeggen had:

“Met veel poeh-haa heb ik het examen van het keuzedeel packaging voorbereid, geïntroduceerd en gebriefd aan de studenten 3e jaar. Een examen is een serieuze zaak. Ik heb gewezen op de struggle voor je juiste mindset. De strijd om inspiratie. Het gevecht voor het ultieme ontwerp. En de glorie van de winnaar (dat is diegene die een 6-je haalt, wat is dat puntengedoe toch een onzin.) Als dan tijdens dat examen de intrinsieke verbeeldkracht van onze studenten de puntenjagerij overstijgt… dan kan ik alleen maar stiekem gniffelen en rete trots zijn 😉 Want als je dit flikt tijdens een examen, dan heb je je zaakjes absoluut op orde. Get’em Tiger!