De Onderwijsbeurs

Afgelopen weekend zijn wij met een aantal kleine teams, bestaande uit docenten en studenten, naar de onderwijsbeurs in Eindhoven gegaan. Daar hebben wij samen met talloze andere scholen, aan de toekomstige eerste jaars studenten, laten zien wie wij als VISTA zijn en waar wij voor staan. Dit jaar hebben wij er echter voor gekozen om enkel alwetende specialisten mee te nemen op het gebied van onze Top opleidingen! Zoals algemeen bekend is onze prachtige locatie in Sittard hier toch wel een koplopertje. Nu hoor ik je denken, wie waren daar dan aanwezig om toelichting te geven?

e lekker kupske kuffie hurt drbij

Nou, dat waren natuurlijk wij van team Media, onze kameraden van team Sign en onze nieuwe nieuwe vrienden van team Vliegtuigtechniek. Het waren twee drukke dagen en we hebben ons uiterste best gedaan, om ieder die geïnteresseerd was in ons VISTA college, te helpen en te informeren. Ook hadden wij een leuke wedstrijd waarbij de bezoekers doormiddel van uithoudingsvermogen een leuke workshop naar keuze konden winnen, hier werd dan ook fanatiek aan mee gedaan en dit heeft wel een aantal leuke beelden opgeleverd! 

Al met al, een heerlijke ervaring waar ook wij nieuwe kennis op hebben mogen doen, en waar we natuurlijk boven al het harde werken ook twee gezellige dagen hebben gehad! 

Tot de volgende! 

Verena Snoeren