Geslaagden! **2020**

Een kleine gallerij van de zeer aparte diploma uitreiking op het Pinkpop terrein. Jan Smeets was er ook , maar de sterren waren zonder meer onze nu ‘oud studenten’. Kijk ze shinen! VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL

Erkomen meer foto’s van iedereen. Kijk hiervoor op www.vistacollege.nl/diploma

Demi is een handige tante die haar eigen koers vaart. Ze stippelt haar weg strategisch uit en komt hiermee tot eigenwijze concepten. Daarnaast is ze altijd in voor een feestje. Succes aan de HKU en maak Utrecht gek!

Als er één lekker kan dagdromen is het Fleur wel. Stress en drukte zie je nooit bij haar. Haar dromen heeft ze kunnen realiseren naar een diploma waarbij ze haar creatieve talent gaat verdiepen bij Viscom in Maastricht.

Jisse zit soms in dromenland, niet erg daar worden ook concepten gebrouwen. Hij gaat zijn toekomst zoeken in commerciële economie. Hierbij  kan hij zijn vormgeving combineren en onderbouwen met keiharde cijfers!

Met een ritmisch gevoel is Lauraine door de opleiding heen gedanst. De kleine pasjes werden als vanzelf geïmproviseerde grote stappen. Goed gedaan! Succes met je vervolgopleiding in animatie. 

Bas zijn ontwerpkwaliteiten gaan evenredig mee met zijn lengte …tot ongekende hoogte! Een vormgever met overedingskracht om de klant mee te nemen op zijn pad. Succes met je eigen bedrijf.

Devon is een zeer talentvolle vormgever. Oog voor detail gecombineerd met een doordacht concept en strakke uitvoering maken van deze man een allround vormgever die zijn kwaliteiten nog verder gaat ontwikkelen bij viscom in maastricht

Ché, de man waarbij de opleiding heel eerlijk gezegd op de tweede plaats kwam. Heeft al jarenlang een goed belegde boterham aan grafische opdrachten. Nu kun je gediplomeerd aan de slag. Succes Ché, maar dat gaat ongetwijfeld goed komen.

No nonsense is een woord dat bij deze aanpakker op het lijf geschreven is. Goede vormgeefster, gecombineerd met een oog op de planning zorgt ervoor dat je met Kristel kunt bouwen. Ook wanneer je er zelf aan twijfelt, je kunt trots zijn op wat, en hoe je bent.

Tim, tijdens de opleiding altijd een glimlach, serieus maar ook weer niet te serieus. Een beetje zoekende tijdens de opleiding, maar heeft zijn draai gevonden in zijn familiebedrijf waar hij o.a. prachtige boekcovers ontwerpt

Sandra heeft iets langer over de opleiding gedaan, maar hier issie dan je diploma, dik verdiend.

Cas, wat een ontwikkeling. Het eerste leerjaar staat haaks op de rest van je opleiding. Je bent conceptueel en vormgeeflijk ijzersterk. Afspraak is afspraak een man om op te kunnen bouwen! Succes bij CMD, pak ze in daar!

Als je dit katje met de juiste handschoenen aanpakt kan ze je overbluffen met concept en ontwerp. Met een open blik ga je de toekomst in. Succes Jules!

Kim ongeleid projectiel, overal tegelijk en all over the place. Uniek en eigenzinnig. Vaste inventaris waar we helaas afscheid van gaan nemen. 

De laatste jaren meer focus en dat was direct te zien in je ontwerp en technische vaardigheden. Succes in Utrecht waar je aan het hbo verder gaat.

Geen woord teveel maar zeker niet te weinig. Iemand waar je op terug kunt vallen. Behoud overzicht en rust daar waar stress en paniek is. We weten zeker dat een bedrijf dat jouw talenten goed kan gebruiken. Heel veel succes Janna!

Patrique, door je gezondheid heb je de opleiding niet in vier jaar afgelegd terwijl je hier wel absoluut de capaciteiten voor hebt. Ondanks dit ben je optimistisch gebleven en heb je doorgezet. Resultaat: weer gezond èn een papiertje op zak. Vandaag krijg je te horen of je bent aangenomen bij Markermedia, hoe gaaf is dat!

De opleiding afsluiten met een superstage is je meer dan gegund Leena. Een hang naar techniek en een goed oog voor vormgeving. Je gaat het verder ontwikkelen In Rotterdam. Heel veel succes aan de Willem de Koning Academie bij animatie.

Madiecke, een creatieve geest die brutaliteit en gezond verstand in de juiste dosis weet te combineren. Het zijn haar eigen woorden en ze kloppen nog steeds helemaal. Gefeliciteerd met je diploma. We gaan je missen.

Iris, je treed niet graag op de voorgrond, maar je bent altijd een constante factor in je werk. Betrouwbaar en consequent. Kwaliteiten die je de afgelopen jaren hebt kunnen opbouwen en je vast en zeker een succesvolle toekomst bieden.

Vienna, gedreven en het beste ervan maken, het onderste uit de kan halen. Dat zijn zomaar een paar kenmerken die je kunt koesteren. Maar vooral een doorzetter om je doel te bereiken.

Bowien is compleet zichzelf, mooi hoe ze haar wereldje in kijkt en los gaat met illustreren. Daarnaast vlogt ze er op los in ‘Bowien’s baksels’. Ze gaat haar kwaliteiten laten zien op Viscom in Maastricht. Heel veel succes!

Een prettig mopperkontje met italiaanse roots. Dat maakt dat de passie en bevlogenheid ervan af spatten. Een alleskunner in vorm en techniek. Jenna, succes op HBO ICT.

Kyra, een stille kracht. Doorzetter en presteert op een hoger niveau dan dat ze zelf denkt. Succes met je vervolgstappen om uiteindelijk – bij ons – voor de klas te komen te staan

Enfant terrible dat het laatste jaar een zeer positieve twist heeft gemaakt en als mens enorm gegroeid is. Gefeliciteerd met je diploma Verena en heel veel succes in Utrecht aan de school voor journalistiek.

Kimberley houdt niet zo van de gebaande paden. Haar manier is zeker niet standaard en haar ontwerpen ook niet. Eerder dit jaar al afgestudeerd. Hou die eigenzinnigheid, dat maakt wie je bent!

Fotografie doet hij al op hoog niveau, met een vaste en zeer respectabele klantenkring. Nu ook nog zijn papiertje gehaald als mediavormgever. De ideale combinatie! Buit dat uit Maarten.

Jan de man die alles kan. Duits Nederlands Engels, vormgeven, plannen. Laat het hem maar doen en het komt goed. Secure harde werker met dito resultaat! Je hebt er een baan aan overgehouden in Londen. Kom je diploma maar ophalen, je hebt het verdiend!

Bjorn. Recht door zee en duidelijk, niemand kan en wil om je heen. Je hebt je vaardigheden weten te ontdekken en laten groeien tot een volwaardig gediplomeerde. De weg naar een succesvolle toekomst ligt voor je open.