De Caramelen draven door

Grafisch ontwerpbureau Hello Sunshine heeft ons voor week 4 van de Kamelenrace een opdracht gegeven. Elk groepje mocht kiezen tussen drie opdrachten en wij (de Caramelen) hebben uiteindelijk voor de opdracht voor Natuurgluren gekozen.

Voor deze opdracht hebben wij content mogen creëren en oplossingen mogen bedenken voor de organisatie Natuurgluren. Na het presenteren van ons eindresultaat zijn wij door Hello Sunshine uitgenodigd om met hun de opdracht verder uit te werken. Dinsdag hebben we overlegd waar we de komende week allemaal aan zouden gaan werken en hebben we onze ideeën aan de klant voorgelegd. Woensdag zijn we dan echt aan de slag gegaan!  Maud heeft prachtige tekeningen geschetst, Ward heeft foto’s gemaakt, Joep is bezig geweest met het design van de website en Imke heeft zich bezig gehouden met het digitaal waterverven van Maud’s schetsen en fotografie. Vrijdag hebben we alles afgemaakt en was dan ook onze laatste dag bij Hello Sunshine.

Wij zijn, ook al was het maar kort, een hele ervaring rijker. We hebben veel geleerd en mooie dingen gemaakt. Volgende week doen we weer lekker op school mee aan de volgende opdracht. 

Groetjes,
De Caramelen