’75 jaar vrijheid’ een pitch van de Provincie Limburg

Hoe een balletje rolt!

Rayhana, Lone, Madiecke en Kasper in gesprek
Rayhana, Lone, Madiecke en Kasper in gesprek
Jeroen werd benaderd door Louis Hilgers die hem tipte op een creatieve pitch in het kader van 75 jaar vrijheid, een project van de provincie.
De opdracht: zorg voor besef bij de Limburgse jongeren dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dus, Jeroen gaat met Janet, Lone, Kasper, Madiecke en Rayhana aan de slag. Concept, vorm, dat is het probleem niet. Maar de pitch… Wie gaat het woord doen? Dit is presenteren to-the-max.
Rayhana, Lone, Madiecke en Kasper in gesprek
Rayhana, Lone, Madiecke en Kasper in gesprek

Uiteindelijk stapt Madiecke over haar eigen grenzen heen en geeft een presentatie, aangevuld door een enthousiaste achterban aan een commissielid van “75-jaar”. Haar enthousiasme werkt zo prikkelend dat het commissielid uit zijn rol valt. Leuk.

Ons team wordt vervolgens in de pauze gestalkt door diverse partijen die gehoord hebben over een bijzonder concept en hun nieuwsgierigheid niet onder stoelen of banken steken.

presentatie

Ronde twee is een kopie van een. Enthousiasme alom. Een derde commissielid is na afloop dusdanig nieuwsgierig dat ze voor haarzelf een extra pitch-ronde inlast. Het team viert zijn succes. Want of hun concept nu gekozen wordt of niet, dit was een ervaring om niet te missen. Leerzaam, prikkelend, verhelderend.