Een veer in je eigen reet

Uit Barcelona krijgen we een duidelijke terugkoppeling naar aanleiding van de stage van Stan en Kasper. “Dat schooltje in Nederland dwingt respect af. Zo’n goeie stagiaires krijg je maar zelden.”

De week erna wordt Zina in London geëxamineerd. Ze slaagt glansrijk en krijgt een baan aangeboden. Het bedrijf (Hatch) heeft een grote betrokkenheid bij het onderwijs. Ze hebben een eigen lesmethodiek en beoordelingssystematiek ontwikkeld om hun talrijke stagaires uit Spanje, Amerika, Taiwan, en weet-ik-veel te begeleiden. Kortom, Hatch weet waar ze het over hebben als ze zeggen dat ze in al die jaren nog nooit een opleiding hebben gezien die zo integer in het onderwijs staat. Als jullie meer van dit hebben, stuur maar langs!

Dat schooltje in Nederland dwingt respect af!

Walter Thompson, Amsterdam, (en London, Parijs, Dusseldorf) is geïmponeerd door hun stagiaire Kevin. “Die kennis, kunde en commitment vind je niet bij de studenten van andere opleidingen die zich hier aanmelden. Als jullie meer van dit hebben, stuur maar langs!”.

Soortgelijke geluiden en succesverhalen krijgen we van Mannen van 80, Brightlands, Soeps, noem maar op.

Dat is toch mooi. Daar hebben we samen, studenten en docenten, aan gewerkt. Daar hebben we samen voor gevochten. Daar mogen we samen trots op zijn.