Kamelenrace #3 – Hello Sunshine

Nieuwe ronden, nieuwe kansen!

De teams hebben opnieuw ingezet en gaan allen weer hun uiterste best doen. Deze week gaan de teams samenwerken om hun kameel vooruit te brengen. 

De bedrijfschallenge van deze week wordt uitgezet door Hello Sunshine. De online business biedt onze studenten drie uitdagende opdrachten. De teams mogen zelf kiezen welke opdracht zij deze week willen uitwerken.

De eerste twee opdrachten zijn deel van een webbased game voor zorgorganisatie Zuyderland. De game bestaat uit een interactief videoverhaal dat door middel van mini-games. 

Opdracht #1 bedraagt het optimaliseren van de bestaande booster icons die binnen de game ingezet zullen worden. 

Boosters zijn items die een speler krijgt of kan verdienen gedurende de game. Een speler zet een booster in om voor een mini-game meer tijd, een hint of punten te krijgen. 

Aanvullend mogen de icons voor 2 use cases geanimeerd worden.

Opdracht #2 bedraagt een minigame voor in het spel. Het gaat hierbij om een old skool platform game waarin de mascotte van de kinderafdeling ‘Zuydie’ door een level loopt. Hierin ontwijkt hij hindernissen en springt hij over gaten. 

Voor opdracht #3 zijn de studenten gevraagd om de website voor Natuurgluren te optimaliseren. Hierbij is het belangrijk dat de aanwezige content goed wordt benut en waar nodig wordt aangevult. De site moet overzichtelijk en aantrekkelijk worden.

Deze challenges zullen door Hello Sunshine opgenomen worden in hun verdere opdrachten. Waar mogelijk zullen zij de ideeën van de studenten integreren in het uiteindelijke resultaat.

Als jullie er klaar voor zijn, ben ik dat ook!

Laat die balletjes rollen! Klaar voor de start? Af!