EXPO 2020

Hey jij daar!

24 januari aanstaande is het weer zover. De jaarlijks terugkerende eindexpositie van onze mediavormgevers vindt dan plaats. Het thema dit jaar is Ik ben.

Tot en met 29 januari valt veel tof werk van ons vierdejaars studenten te bewonderen. We nodigen je uit om in de centrale hal van de Ligne in Sittard je hart op te halen aan tal van gave media-uitingen. Dit kan wel zes dagen lang! Onthoud goed; alles wat je ziet, is gemaakt tijdens de bijna vier jaar dat wij Rijksweg Zuid 70 als ‘laboratorium’ voor onze gedachten en geest gebruikten.

Hopelijk ervaar je de veranderingen die wij als studenten, maar zeker ook als mens tijdens onze studie hebben doorgemaakt, want degene die wij bij aanvang van onze studie waren, zijn wij nu niet meer.

Benieuwd naar ons zijn in 2020? Bezoek dan vanaf 24 januari de Ligne en we tonen je, met gepaste trots, wie we geworden zijn eens te meer. Leer kennen wie we waren, wie we zijn en misschien ontstaat er tussen ons een professioneel en/of vriendschappelijk wij zijn. Spannend, toch?

Of je neemt al een kijkje op onze nieuwe exposite