Knijp me

Ik was 24 en had een droom.

Als vader door de stad lopen en tegen mijn kind kunnen zeggen; ‘kijk dat heeft papa gemaakt’.

Ik moest en zou alles uit me halen wat erin zat, om de top te bereiken. En dat is (los van het kind), gelukt. Het verlossende telefoontje kwam vlak voor de zomervakantie; aangenomen bij een wereldtopper! Dik drie jaar strijd mondde uit in een huil/lach reactie.

Voor ik aan dit hele avontuur begon, lagen de volgende twee keuzes voor mijn neus;

  1. Communication and Multimediadesign HBO.
  2. Mediavormgeving MBO.

Omdat ik dus al hoog mikte, ging mijn voorkeur aanvankelijk uit naar het HBO. Totdat ik met Henk Saes belde, hij wees mij op de sleutelrol van een portfolio. En dat zijn opleiding daar dé plek voor was.

Als eerstejaars voelde het al alsof je de concurrentie van andere opleidingen gemakkelijk aankon, zij zouden nooit zo goed gedrild en geslepen kunnen worden als wij. Team media gaf mij vrijheid te ontwikkelen op mijn manier, wat resulteerde in een mega groei. Je wordt stukje bij beetje de hybride vormgever waar bureaus naar snakken.

Ik heb hier in combinatie met stages, zo ontzettend veel geleerd. In ons schoolgebouw bestaat geen tijd, je wil helemaal niet naar huis. Je werkt lekker door, tot je op een dag je droom verwezenlijkt hebt.

Het was me een genoegen en vergeten zal ik jullie nooit,

Santé op team media!

– Kev