English Breakfast with the class

De klas M14A had vandaag een hele leuke morgen, ze hoefde niet na te denken over wat ze nou ’s morgens op zijn of haar brood moesten smeren. Ze hadden met de Engels docent een leuk idee bedacht, ter afsluitingen wilde ze een ‘’English Breakfast’’. Je kent het wel, met de worstjes en die bruinen bonen…

Chef de cuisine

Maar wij zijn mediavormgevers dus er ontstaat er natuurlijk een ‘’kleine’’ chaos. Zo moesten de tafels naar buiten, eieren gebakken worden en toast geroost. Iedereen liep door elkaar niemand stond stil. Niet erg hoor, sommige wilde zijn of haar handen graag uit de mauwen steken. Zo bakte de een de eieren en de andere kookte de bruine bonen in tomatensaus. En wat doet de docent dan? Kijkt zij alleen toe met haar bakje koffie? Nee hoor ze bakte de worstjes en de aardappelen en zorgde ervoor dat iedereen wel mee hielp.

Ook al liep het niet zo heel lekker met de eieren, en bakte de aardappelen aan. Alles werd wel goed weg gesmuld, zo kon je maar net nog snel een worstje pakken en waren de toast ’s op. Hier en daar zag je de ogen van andere studenten jaloers kijken wat wij wel niet aan het doen waren. Die hadden zeker ook honger, en wilde wel een hapje proeven. Maar helaas voor hun, al dat lekkers was al weg.

Maar aan al dat leuks komt een eind, eenmaal toen alle magen waren gevuld moest er natuurlijk ook worden opgeruimd. Hierbij komt natuurlijk ook die chaos weer naar boven, elke stoel en tafel moest weer naar binnen. Allemaal tegelijk gaat natuurlijk niet, maar in ons geval kan dat misschien toch wel. Er was geen taakverdeling maar omdat wij waarschijnlijk z’n goed team zijn was het vanzelfsprekend en was het zo gepiept.

Ik zeg volgend jaar weer!

Alvast bedankt voor het jaarabonnement koffie meneer Biesmans!

Heaven Geisen